Як даведацца, ці вас заблакавалі на LINE ў 2026 годзе (4 спосабы)

LINE — адна з самых папулярных праграм для абмену паведамленнямі, асабліва ў Японіі, Тайвані, Ганконгу і Тайландзе. Яна прапануе карыстальнікам зручны спосаб падтрымліваць сувязь з сябрамі, сям'ёй і калегамі. Аднак, як і ў любой іншай сацыяльнай платформе, карыстальнікі часам сутыкаюцца з сітуацыямі, калі падазраюць, што іх хтосьці заблакіраваў. У адрозненне ад іншых праграм для абмену паведамленнямі, LINE не паведамляе карыстальнікам пра блакіроўку, што ўскладняе яе пацверджанне.
Ці здаралася вам такое, што вы адпраўлялі паведамленне камусьці ў LINE, але не атрымлівалі адказу? Здаецца, ваша паведамленне ігнаруецца. Магчыма, вас заблакавалі ў LIME, і вы змарнавалі шмат часу на сувязь з гэтым чалавекам праз паведамленні LINE, якія ніколі не былі дастаўлены на мэтавую прыладу. Тэарэтычна, калі хтосьці не скажа вам праўду, вы ніколі не даведаецеся, ці заблакаваны вы ў LINE, з-за палітыкі прыватнасці LINE. Але вы ўсё роўна можаце самастойна высветліць праўду.
Блакіроўка можа быць непрыемнай, асабліва калі вы не ўпэўненыя, ці проста ігнаруе іншы чалавек вашы паведамленні, ці наўмысна абмяжоўвае зносіны. На шчасце, існуе некалькі ўскосных метадаў вызначыць, ці заблакаваў вас хтосьці на LINE. Гэтыя метады ўключаюць праверку статусу дастаўкі паведамленняў, прагляд абнаўленняў профілю, адпраўку налепак або падарункаў праз краму LINE і вывучэнне паводзін у групавым чаце. Аналізуючы гэтыя фактары, вы можаце атрымаць больш дакладнае ўяўленне аб тым, ці заблакаваў вас хтосьці.
У гэтым кіраўніцтве мы разгледзім найбольш эфектыўныя спосабы праверкі таго, ці былі вы заблакіраваны на LINE. Мы раскажам вам пра простыя, але надзейныя метады праверкі вашых падазрэнняў, не звяртаючыся да старонніх інструментаў і не парушаючы палітыку прыватнасці. Хоць блакаванне можа быць расчаравальным, разуменне прыкмет можа дапамагчы вам вызначыць найлепшы курс дзеянняў — рухацца далей ці вырашаць праблему непасрэдна з чалавекам.
Давайце разгледзім асноўныя прыкметы і ключавыя паказчыкі, якія паказваюць, што вас заблакавалі на LINE.
Частка 1. Як даведацца, ці вас заблакавалі на LINE: 4 спосабы
1.1 Непрачытаны статус адпраўленых паведамленняў LINE на працягу доўгага часу
Статус «LINE Read» (Прачытана ў LINE) дазваляе вызначыць, ці праверыў ваш абанент вашы паведамленні. Аднак мы не можам гарантаваць дакладнасць гэтага паведамлення. Дзякуючы ўбудаванай функцыі 3D Touch на iPhone, можна лёгка праглядаць паведамленні LINE, націснуўшы на акно чата, і яны будуць ацэнены як прачытаныя карыстальнікам LINE. Такім чынам, чалавек можа хавацца ад вас, а не блакіраваць вас у LINE. Калі выказаць здагадку, што вас заблакіравалі, паведамленні LINE будуць паспяхова дастаўлены, але абанент ніколі іх не атрымае. Нават калі вас разблакуюць, папярэднія паведамленні LINE ўсё роўна не будуць адлюстроўвацца.

1.2 Далучыцца да групавога чата
Нягледзячы на тое, што гэты метад у значнай ступені можа паведаміць вам, ці вас заблакіравалі на LINE, логіка дзеяння крыху складаная. Вам трэба знайсці аднаго са сваіх сяброў на LINE, затым стварыць чат-групу і дадаць гэтага сябра і чалавека, які, як вы сумняваецеся, заблакаваў вас на LINE, у гэту групу. Нарэшце, праверце, ці складае нумар яго чат-групы 3 (вы, ваш сябар і чалавек, якога падазраюць у блакаванні). Аднак пасля праверкі звычайна паказваецца 3 чалавекі, таму інфармацыя, прадстаўленая ў Інтэрнэце, можа быць няправільнай.

1.3 Адправіць налепку або тэму онлайн
Гэты метад даволі просты і зразумелы. Аднак карыстальнікі iOS могуць адпраўляць па LINE толькі бясплатных супрацоўнікаў. Таму, калі ў вас няма бясплатнай налепкі, вы можаце разгледзець магчымасць падарыць тэму LINE, але пакуль што можна адпраўляць толькі дзве тэмы (чорную і белую).
Карыстальнікі Android могуць адпраўляць як налепкі, так і тэмы. Аднак спосаб адпраўкі налепак можа быць больш дакладным, чым адпраўка тэм. Паспрабуйце раздаць найноўшыя налепкі LINE (пажадана правесці тэставы перыяд у аўторак, бо новыя налепкі будуць выпушчаныя ў аўторак) або падумайце аб тым, каб даць непапулярную тэму LINE. Калі ў чалавека ўжо ёсць гэтая тэма, магчыма, вас заблакаваў чалавек на LINE.
Для карыстальнікаў Android вось крокі, каб праверыць, ці былі вы заблакаваныя на LINE, адправіўшы налепкі.
Лепшае прыкладанне для адсочвання тэлефона
Шпіёніце за Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder і іншымі праграмамі сацыяльных сетак, не ведаючы пра гэта; лёгка адсочвайце месцазнаходжанне GPS, тэкставыя паведамленні, кантакты, журналы выклікаў і іншыя дадзеныя! 100% бяспечна!
Крок 1. Спачатку адкрыйце інтэрфейс чата чалавека, які, магчыма, заблакаваў вас на LINE, затым націсніце на маленькую стрэлку ў правым верхнім куце і абярыце «Крама налепак».
Крок 2. Затым націсніце «Адправіць у падарунак». Калі чалавек вас не заблакаваў, вы атрымаеце апавяшчэнне «Купіць гэты падарунак». Цяпер вы можаце адправіць налепку свайму сябру або адмяніць яе.
Крок 3. З іншага боку, калі вы атрымаеце паведамленне «Вы не можаце даць гэтыя налепкі гэтаму карыстальніку, бо яны ў яго/яе ўжо ёсць», вы можаце падазраваць, што налепка належыць яму/ёй, альбо чалавек толькі што заблакаваў вас на LINE.

Для карыстальнікаў Android і iOS выканайце наступныя дзеянні, каб праверыць, адправіўшы тэмы па лініі ONLINE.
Крок 1. Карыстальнікі iOS могуць толькі праверыць тэму, падарыўшы яе іншым. У наладах знайдзіце раздзел «Крама тэм», дзе будзе пералічана некалькі тэм. Выберыце адну тэму і націсніце «Адправіць у падарунак».
Крок 2. Затым адпраўце іх мэтаваму чалавеку. Вы можаце паспяхова адправіць тэму ў якасці падарунка, калі вас не заблакавалі, і чалавек не валодае тэмай.
Крок 3. Вы атрымаеце паведамленне «У яго/яе ўжо ёсць гэтая тэма», калі вас заблакаваў гэты чалавек або ў гэтага чалавека ўжо ёсць гэтая тэма.

1.4 Праверце галоўную старонку карыстальніка
Існуе вялікая верагоднасць таго, што вас заблакіравалі на LINE, калі вы не бачыце галоўную старонку гэтага чалавека. Вось працэдуры праверкі.
- Выберыце чалавека са спісу сяброў вашага LINE і націсніце на яго профіль.
- Затым націсніце на лагатып дома чалавека ў ўсплываючым акне.
- Калі вы атрымліваеце апавяшчэнне «Пакуль няма агульных момантаў», хоць усё яшчэ бачыце моманты гэтага чалавека, то, верагодна, вас заблакавалі на LINE.
Частка 2. Як кіраваць сябрамі па LINE
Звычайна ў дадатку LINE ёсць тры спосабы кіравання сябрамі.
Выдаліць сяброў з LINE: Чалавек будзе выдалены са спісу кантактаў LINE, але вы ўсё яшчэ зможаце атрымліваць ад яго паведамленні. І вы не будзеце адначасова выдалены са спісу кантактаў гэтага чалавека.
Схаванне сяброў: Пасля таго, як вы схаваеце сябра са спісу кантактаў на LINE, вы ўсё роўна зможаце атрымліваць яго паведамленні.
Блакіраваць сяброў: Сябар будзе назаўсёды выдалены са спісу кантактаў без яго ведама. І з таго часу вы больш ніколі не будзеце атрымліваць яго паведамленні.
Частка 3. Як перанесці і зрабіць рэзервовую копію вашых чатаў LINE
Калі для вас важныя чаты LINE, вы павінны перанесці свае размовы LINE са старога тэлефона на новы пры куплі новага тэлефона або стварыць рэзервовую копію дадзеных LINE на кампутары, каб пазбегнуць страты гісторыі чатаў LINE. У гэтым выпадку вам спатрэбіцца інструмент кіравання дадзенымі LINE. Перасадка LINE - гэта найлепшы інструмент LINE для перадачы чатаў LINE паміж Android і iPhone, экспарту чатаў LINE з тэлефона, а таксама рэзервовага капіявання і аднаўлення размоў LINE.
Асаблівасці гэтага інструмента кіравання дадзенымі LINE:
- Рэзервовае капіраванне дадзеных LINE з Android/iPhone на кампутар.
- Перадача паведамленняў LINE паміж прыладамі Android і iOS непасрэдна.
- Папярэдні прагляд дадзеных LINE і выбар канкрэтных дадзеных для экспарту.
- Аднаўленне рэзервовых копій LINE на прыладах Android і iOS.
- Экспартаваць гісторыю чата LINE ў фарматы HTML, PDF, CSV / XLS.

Наколькі карысным быў гэты пост?
Націсніце на зорку, каб ацаніць!
Сярэдні рэйтынг / 5. Падлік галасоў:

